Ta kontakt TEL. +47 400 00 274

Inc.
Full flex.
Full service.

Velkommen til INC.! Det fleksible kontorkonseptet med store muligheter for små og mellomstore bedrifter. Inc. passer gjester og virksomheter fra én person og oppover, enten du trenger 10 kvm eller 100. Her kan du sikre deg en arbeidsplass i noen av Norges mest fremtidsrettede næringsbygg, flytte inn sammen med store og veletablerte aktører, og dele fellesarealer, -fasiliteter og ett servicetilbud i toppklasse
8
Lokasjoner
78
Kontorer
543
Arbeidsplasser
57
Møterom

Om Inc.

Vi har arbeidsplassen som vokser med deg, og ett ekstra møterom, kontor eller en arbeidsplass når du trenger det. Fullservice-løsninger som gjør arbeidsdagen enklere og bedre er inkludert - som resepsjon, en god kopp kaffe eller anledning til å nyte en smakfull lunsj. Vårt mål er å gjøre den nye arbeidshverdagen så sømløs som mulig, så du kan fokusere på din bedrift.

Fleksible arbeidsdager er tilgjengelige på ulike og unike lokasjoner i Oslo. Det betyr at hvert Inc.-bygg er forskjellig, også gjennom opplevelse og servicetilbud. Inc. er en del av facility service-konsernet 4Service. Suveren service er en viktig del av vårt DNA. Derfor sier vi gjerne at suveren service er INC.

Full flex. Full service. Det er INC.

Kontakt oss

Har du spørsmål eller ønsker du en tur innom på en av våre lokasjoner? Ikke nøl med å ta kontakt, enten du vil ha en visning, en gratis prøvedag eller ett uforpliktende tilbud. Vårt team kan rådgi deg på beste løsning og lokasjon i henhold til ditt behov.

INC. Head Office

Brynsalléen 4
0667 Oslo, Norge

Fyll ut skjemaet
* Obligatoriske felt