Ta kontakt TEL. +47 400 00 274

Harbitz Torg

Harbitzalleén 5, 0275 Oslo
INC. Harbitz Torg er for deg som vil ha en lett tilgjengelig arbeidsplass på vestkanten av byen. Her får du fleksibiliteten til et coworking-areal og fellesarealer, fasiliteter og servicetilbud på linje med de største bedriftene og leietakerne i landet.
Kontor
Møterom
Cowork

Fasiliteter

Sentralt plassert på Skøyen finner du Harbitz Torg, ett samlingspunkt for nabolag og bedrifter i området. I tillegg til butikker, restauranter, trening og behandlingstilbud, finner du ett fleksibelt næringsbygg med høy miljøstandard, og arkitektonisk inspirasjon fra isbreens former. Her møter du en høy service standard, med egen resepsjon, kaffebar, personal restaurant, og møteromssenter. Hos INC. Works får du lyse og romslige kontor, møterom med alle fasiliteter, flotte fellesareal med telefonbåser og kjøkken med kaffe og te inkludert.Bygget har, sykkelparkering, garderobe og dusjfasiliteter, og en grønn takterasse for solfylte dager.
Møterom
Sykkelparkering
Parkering
Restaurant
Garderober
Stillerom
Resepsjon
Personalrestaurant
Event & konferanse
Cafe
Dusj
Utendørsområde

Hvorfor Harbitz Torg?

INC. Harbitz Torg er for deg som vil ha en lett tilgjengelig arbeidsplass på vestkanten av byen, med fleksibiliteten til et coworking space, og fellesareal, fasiliteter og et servicetilbud på lik linje med største bedriftene og leietakerne i landet. Hos INC. får du lyse og romslige kontor, møterom med alle fasiliteter, flotte fellesareal med telefonbåser, og kjøkken med kaffe og te inkludert. Vi har kontorene som vokser i takt med ditt selskap, og ett ekstra møterom, kontor eller en arbeidsplass når du trenger det. Vårt mål er å gjøre den nye arbeidshverdagen så sømløs som mulig, så du kan fokusere på din bedrift.

INC. Full Flex. Full service.

Beliggenhet

Skøyen er det området på vestkanten av Oslo som har hatt størst utvikling de siste tiårene. Her finner man boliger, næringsbygg, butikker, restauranter og ett komplett servicetilbud. Harbitz Torg er er lett tilgjengelig med bil, og ligger bare noen minutter fra Skøyen stasjon, ett knutepunkt for trikk, buss og tog. I 2027 vil fornebubanen med stasjonen «Skøyen» stå klar rett utenfor døren til Harbitz Torg. Fornebubanen vil gå mellom Fornebu og Majorstuen og blir en sentral nøkkelbrikke for å øke kollektiv fremkommelighet mellom større deler av Oslos randsone mot vest.

Forespørsel
Har du spørsmål eller ønsker du en tur innom på en av våre lokasjoner? Ikke nøl med å ta kontakt, enten du vil ha en visning, en gratis prøvedag eller ett uforpliktende tilbud. Vårt team kan rådgi deg på beste løsning og lokasjon i henhold til ditt behov.

Kontakt oss

Brynsalléen 4
0667 Oslo, Norge

Fyll ut skjemaet
* Obligatoriske felt