Ta kontakt TEL. +47 400 00 274

Økern Portal

Lørenfaret 1, 0581 Oslo
INC. Økern Portal er for deg som vil ha fleksibiliteten til et coworking-areal, og samtidig fellesareal, fasiliteter og et servicetilbud på linje med de største bedriftene og leietakerne i landet. Økern Portal er et innovativt næringsbygg som har alle fasiliteter. Blant annet fleksible kontorplasser, møte- og konferansesenter, restauranter og store selskapslokaler, både inne og ute.
Kontor
Møterom
Cowork
Konferanse

Fasiliteter

Velkommen til Økern Portal, et fremtidsrettet bygg med store ambisjoner! Her skapes et bærekraftig felleskap mellom næring og nærmiljø i et næringsbygg som tilbyr alt fra fleksible kontor og møtesenter til restauranter, kaffebar, treningssenter, frisør og andre behandlingstilbud. Hos INC. får du lyse og romslige kontor, møterom med alle fasiliteter, flotte fellesarealer, og kjøkken med kaffe og te inkludert. Lokasjonen har flere personalrestauranter, sykkelparkering, dusj og garderobefasiliteter samt en takterrasse du ikke har sett maken til. Hva med Nord-Europas største takhage med parseller og løpebane? Dette er et levende bygg med puls!
Møterom
Sykkelparkering
Restaurant
Garderober
Treningsfasiliteter
Dusj
Cafe
Event & konferanse
Stillerom
Utendørsområde
Parkering

Hvorfor Økern Portal?

INC. Økern Portal gir deg fleksibiliteten til et coworking-space, og samtidig fellesareal, fasiliteter og et servicetilbud på linje med de største bedriftene og leietakerne i landet. Vi har kontorene som vokser i takt med ditt selskap, og et ekstra møterom, kontor eller en arbeidsplass når du trenger det. Vårt mål er å gjøre den nye arbeidshverdagen så fleksibel og sømløs som mulig.

INC. Full Flex. Full service.

Beliggenhet

På Økern skapes en ny og levende bydel med boliger, kontor, shopping, uteliv og fritidsaktiviteter. Økern stasjon ligger knappe 3 minutter unna, og er et knutepunkt med godt kollektivtilbud. I tillegg finnes gode parkeringsfasiliteter og sykkelparkering. Til Oslo S tar det 10 minutter med t-banen.

Forespørsel
Har du spørsmål eller ønsker du en tur innom på en av våre lokasjoner? Ikke nøl med å ta kontakt, enten du vil ha en visning, en gratis prøvedag eller ett uforpliktende tilbud. Vårt team kan rådgi deg på beste løsning og lokasjon i henhold til ditt behov.

Kontakt oss

Brynsalléen 4
0667 Oslo, Norge

Fyll ut skjemaet
* Obligatoriske felt