Ta kontakt TEL. +47 400 00 274

Økern Portal

Lørenfaret 1, 0581 Oslo
INC. Økern Portal er for deg som vil ha fleksibiliteten til et co-working space, og samtidig fellesareal, fasiliteter og et servicetilbud på lik linje med de største bedriftene og leietakerne i landet. Økern Portal er ett innovativt næringsbygg som har alle fasiliteter, blant annet består av fleksible kontorplasser, møte og konferansesenter, restauranter og store innvendige og utvendige selskapslokaler.

Fasiliteter

Velkommen til Økern Portal, et fremtidsrettet bygg med store ambisjoner! Her skapes et bærekraftig felleskap mellom næring og nærmiljø i et næringsbygg som tilbyr alt fra fleksible kontor og møtesenter til restauranter, kaffebar, treningssenter, frisør og andre behandlingstilbud. Hos INC. får du lyse og romslige kontor, møterom med alle fasiliteter, flotte fellesareal med telefonbåser, og kjøkken med kaffe og te inkludert. Lokasjonen har flere personalrestauranter, sykkelparkering, dusj og garderobefasiliteter samt en takterrasse du ikke har sett maken til, med Nord-Europas største takhage med parseller og løpebane. Dette er et levende bygg med mange impulser!
Møterom
Sykkelparkering
Restaurant
Garderober
Treningsfasiliteter
Dusj
Cafe
Event & konferanse
Stillerom
Utendørsområde
Parkering

Beliggenhet

På Økern skapes en ny og levende bydel med boliger, kontor, shopping, uteliv og fritidsaktiviteter. Økern stasjon ligger knappe 3 minutter unna, og er et knutepunkt med godt kollektivtilbud for flere ruter. I tillegg finnes det gode parkeringsfasiliteter, sykkelparkering og Oslo S ligger bare en 10 minutters tur unna med t-banen.

Hvorfor Økern Portal?

INC. Økern Portal er for deg som vil ha fleksibiliteten til et coworking space, og samtidig fellesareal, fasiliteter og et servicetilbud på lik linje med største bedriftene og leietakerne i landet. Hos INC. får du lyse og romslige kontor, møterom med alle fasiliteter, flotte fellesareal med telefonbåser, kjøkken med kaffe og te inkludert. Vi har kontorene som vokser i takt med ditt selskap, og et ekstra møterom, kontor eller en arbeidsplass når du trenger det. Vårt mål er å gjøre den nye arbeidshverdagen så fleksibel og sømløs som mulig.

INC. Full Flex. Full service.

Forespørsel
Har du spørsmål eller ønsker du en tur innom på en av våre lokasjoner? Ikke nøl med å ta kontakt, enten du vil ha en visning, en gratis prøvedag eller ett uforpliktende tilbud. Vårt team kan rådgi deg på beste løsning og lokasjon i henhold til ditt behov.