Ta kontakt TEL. +47 400 00 274

Valle Vision

Innspurten, 0663 Oslo
INC. Valle Vision er for deg som vil ha toppmoderne, lyse og fleksible lokaler og et servicetilbud som dekker dine behov gjennom hele dagen. Valle Vision er et urbant og inspirerende bygg som består av fleksible kontorplasser, et stort og flott møte- og konferansesenter, samt unike selskapslokaler.
Kontor
Møterom
Cowork
Eventlokaler

Fasiliteter

Velkommen til et av Oslos mest moderne kontorbygg, Valle Vision. Med direkte inngang fra bygulvet og en luftig og åpen inngangsfoaje som strekker seg på tvers av bygget er kontorlokalene i Valle Vision utformet for å være inspirerende, praktiske og rasjonelle. De store vindusflatene sikrer lyse og gode arbeidssoner. Her finner du både resepsjon, kaffebar, personalrestaurant og et stort møterom- og konferansesenter. Hos INC. får du lyse og romslige kontor, møterom med alle fasiliteter, flotte fellesareal med telefonbåser og kjøkken med kaffe og te inkludert. Bygget har også en fantastisk takterrasse med utsikt over byen, parkeringsanlegg, garderobefasiliteter, dusj og sykkelparkering. Bygget blir sertifisert med sertifiseringen BREEM- NOR Excellent.
Møterom
Sykkelparkering
Dusj
Cafe
Event & konferanse
Stillerom
Utendørsområde
Parkering
Restaurant
Treningsfasiliteter
Garderober
Personalrestaurant

Beliggenhet

Valle ligger lett tilgjengelig noen får minutters gange fra Helsfyr og Fyrstikktorget. Helsfyr er et knutepunkt for kollektivtrafikk, med god forbindelse med buss og bare 7 minutter fra Oslo S med T-bane. Valle og Helsfyr er lett tilgengelig med bil og har gode parkeringsmuligheter.

Hvorfor Valle Vision?

INC. Valle Vision er for deg som vil ha toppmoderne, lyse og fleksible lokaler og et servicetilbud som dekker dine behov gjennom hele dagen. Hos INC. får du kontorene som vokser i takt med ditt selskap, og et ekstra møterom, kontor eller en arbeidsplass når du trenger det. Vårt mål er å gjøre den nye arbeidshverdagen så fleksibel og sømløs som mulig.

INC. Full Flex. Full service.

Forespørsel
Har du spørsmål eller ønsker du en tur innom på en av våre lokasjoner? Ikke nøl med å ta kontakt, enten du vil ha en visning, en gratis prøvedag eller ett uforpliktende tilbud. Vårt team kan rådgi deg på beste løsning og lokasjon i henhold til ditt behov.

Kontakt oss

Brynsalléen 4
0667 Oslo, Norge

Fyll ut skjemaet
* Obligatoriske felt