Ta kontakt TEL. +47 400 00 274

Hausmanns Hus

Hausmannsgate 21, 0182 Oslo
INC. Hausmanns Hus er for deg som vil ha en inspirerende arbeidsplass og unikt designede lokaler, midt i byens kulturhjerte. Hausmanns Hus er et inspirerende møtested som består av fleksible kontorplasser, møte- og konferansesenter, samt et stort og unikt selskapslokale.
Kontor
Møterom
Cowork
Konferanse

Fasiliteter

Velkommen til Hausmanns Hus, ett moderne og fleksibelt bygg i byens hjerte! Hausmanns Hus er ett inspirerende møtested hvor man har lyst til å tilbringe dagen. Kjernen i bygget er det lyse og frodige atriet, og en unikt designet første etasje med store fellesareal, resepsjon, café, personalrestaurant, møteromssenter og soner for samhandling. Hos INC. får du lyse og romslige kontor, møterom med alle fasiliteter, flotte fellesareal med telefonbåser og kjøkken med kaffe og te inkludert. Bygget har sykkelparkering, garderobe og dusjfasiliteter, og en takterrasse som omkretser toppetasjen. På Hausmanns Hus får du unikt designede og fleksible lokaler nær det beste byen har å by på!
Garderober
Sykkelparkering
Møterom
Dusj
Cafe
Event & konferanse
Stillerom
Resepsjon
Utendørsområde
Personalrestaurant

Hvorfor Hausmanns hus?

INC. Hausmanns Hus er for deg som vil ha en inspirerende arbeidsplass og unikt designede lokaler, midt i byens kulturhjerte. Hos INC. får du lyse og romslige kontor du kan møblere helt etter ditt ønske, møterom med alle fasiliteter, flotte fellesareal med telefonbåser og kjøkken med kaffe og te inkludert.

På Hausmanns Hus står trivsel og service i fokus. Dette er et bygg du gleder deg til å invitere gjester til og til å tilbringe dagen i. INC. har kontorene som vokser i takt med ditt selskap, og et ekstra møterom, kontor eller en arbeidsplass når du trenger det. Vårt mål er å gjøre den nye arbeidshverdagen så sømløs som mulig, så du kan fokusere på din bedrift.

INC. Full Flex. Full service.

Beliggenhet

Sentralt plassert mellom Grünerløkka og Youngstorget, et steinkast unna pulserende Torggata med kulturtilbud, restauranter og barer, finner du Hausmanns Hus. Kreativt mangfold og grønne lunger langs Akerselva, gjør dette til et knutepunkt for kultur, design og arkitektur. Hausmanns Hus har trikk og bussforbindelser rett utenfor døren, og ligger knappe 10 minutters gange fra Oslo S.

Forespørsel
Har du spørsmål eller ønsker du en tur innom på en av våre lokasjoner? Ikke nøl med å ta kontakt, enten du vil ha en visning, en gratis prøvedag eller ett uforpliktende tilbud. Vårt team kan rådgi deg på beste løsning og lokasjon i henhold til ditt behov.

Kontakt oss

Brynsalléen 4
0667 Oslo, Norge

Fyll ut skjemaet
* Obligatoriske felt