Ta kontakt TEL. +47 400 00 274

Sjølyst Møtesenter

Drammensveien 165, 0277 Oslo
INC. Sjølyst Møtesenter har gode løsninger, enten dere er to eller 170 personer. Dere får moderne tekniske løsninger, kokker som forbereder måltidene på stedet, og et team som er tilgjengelig for at møtet skal gå sømløst. Den flotte personalrestauranten kan også skreddersys for å huse selskaper eller arrangementer.
Møterom
Konferanse

Fasiliteter

Det er med stolthet og glede vi ønsker velkommen til Sjølyst Møtesenter. Her tilbys digitale møter, høy kvalitet og suveren service. Benytt touchscreen som det kan tegnes og skrives på, samt digitale flipboards. Møtesenterets gode atmosfære merkes så fort du står i lobbyen. Innredet med spesielt mange planter er det som å entre en grønn og frodig oase.
Møterom
Resepsjon
Personalrestaurant
Parkering
Sykkelparkering
Garderober
Event & konferanse

Beliggenhet

Sjølyst Møtesenter er plassert i Sjølystparken, kun 3 minutters gange fra Skøyen Stasjon med buss, tog, trikk og flytog tilgjengelig. Lokasjonen er lett tilgjengelig med bil fra E18 og innkjøringen til Skøyen. Det er kort gangavstand til den pulserende handlegaten Karenslyst Allé med det meste av servicetilbud tilgjengelig.

Forespørsel
Har du spørsmål eller ønsker du en tur innom på en av våre lokasjoner? Ikke nøl med å ta kontakt, enten du vil ha en visning, en gratis prøvedag eller ett uforpliktende tilbud. Vårt team kan rådgi deg på beste løsning og lokasjon i henhold til ditt behov.

Kontakt oss

Brynsalléen 4
0667 Oslo, Norge

Fyll ut skjemaet
* Obligatoriske felt