Ta kontakt TEL. +47 400 00 274

Salongen

CJ Hambros Plass 2, 0164 Oslo
INC. Salongen ligger i Ibsenkvartalet, midt i hjertet av Oslo sentrum. Salongen er et moderne og visjonært konferansesenter for bedrifter som ønsker den perfekte kombinasjonen av faglige og sosiale sammenkomster i inspirerende omgivelser. Salongen har også et selskapslokale vil gjøre dagen din fullkommen.

Fasiliteter

I Ibsenkvartalet i hjertet av Oslo sentrum, med Oslo Tinghus som nabo, ligger Salongen, et unikt og moderne konferansesenter utenom det vanlige. Salongen er skapt med mål om å være en av Oslos mest inspirerende konferansesenter for alle som verdsetter verdien av det fysiske møtet der utfordringer kan diskuteres, kunnskap deles, idéer utvikles og løsninger utformes. Vi har fleksible rom for 1 person og til grupper opp til 100 personer. Alle våre møterom har gode tekniske løsninger med videoutstyr og WiFi.
Møterom
Resepsjon
Restaurant
Sykkelparkering
Parkering
Event & konferanse
Forespørsel
Har du spørsmål eller ønsker du en tur innom på en av våre lokasjoner? Ikke nøl med å ta kontakt, enten du vil ha en visning, en gratis prøvedag eller ett uforpliktende tilbud. Vårt team kan rådgi deg på beste løsning og lokasjon i henhold til ditt behov.