Ta kontakt TEL. +47 400 00 274

Tollgaarden

Schweigaards gate 15, 0191 Oslo
INC. Tollgaarden er for deg som vil ha en sentral, fleksibel og moderne arbeidsplass, med historier fra fortiden og med fremtidens løsninger. Her er det lagt til rette for en enkel og effektiv arbeidshverdag, med servicefasiliteter i særklasse. Bygget byr også på restauranter, i tillegg til eventlokaler som kan romme opptil 300 pers.
Kontor
Møterom
Cowork
Eventlokaler

Fasiliteter

Et av hovedstadens vakreste bygg ligger i Schweigaards gate 15 og har en lang og stolt historie. Nå tar Entra grep og løfter ærverdige Tollgaarden inn i fremtiden, og med stor respekt for byggets historie utvikles arealeffektive kontorlokaler med alle de fasilitetene fremtidens leietakere ønsker seg. I Tollgaarden får du et unikt og utadrettet servicetilbud, som rommer INC. sine fleksible kontor, møterom, eventmuligheter, bakgård med uteservering og et unikt serveringstilbud med restauranter og café. Hos INC. får du unike og romslige kontor, møterom med alle fasiliteter, flotte fellesareal og kjøkken med kaffe og te inkludert. I Tollgaarden får du også sykkelparkering med servicestasjon, og smakfulle garderobefasiliteter. Alt er tilrettelagt for en enkel og effektiv arbeidshverdag. Her får du servicefasiliteter i særklasse.
Møterom
Personalrestaurant
Event & konferanse
Sykkelparkering
Garderober
Dusj
Utendørsområde
Cafe
Restaurant
Event & konferanse

Beliggenhet

Med en unik beliggenhet, tett på både Barcode og landets trafikale knutepunkt, Oslo S, er Tollgaarden så sentralt plassert som det kan bli. Her får du kontor med få minutters gane til tog, t-bane og det meste av trikk og bussforbindelser. Her er du tett på det meste som byen har å by på, fra restauranter, butikker og kulturtilbud. Tollgaarden gjør det enkelt å velge sykkel, med toppmoderne parkeringsfasiliteter med vask og servicemuligheter.

Hvorfor Tollgaarden?

INC. Tollgaarden er for deg som vil ha en sentral, fleksibel og moderne arbeidsplass, med historier fra fortiden og med fremtidens løsninger. Her er det lagt til rette for en enkel og effektiv arbeidshverdag, med servicefasiliteter i særklasse. Hos INC. får du lyse og romslige kontor, møterom med alle fasiliteter, flotte fellesareal , kjøkken med kaffe og te inkludert. Vi har kontorene som vokser i takt med ditt selskap, et ekstra møterom, kontor eller en arbeidsplass når du trenger det. Vårt mål er å gjøre den nye arbeidshverdagen så fleksibel og sømløs som mulig, så du kan fokusere på din bedrift.

INC. Full Flex. Full service.

Forespørsel
Har du spørsmål eller ønsker du en tur innom på en av våre lokasjoner? Ikke nøl med å ta kontakt, enten du vil ha en visning, en gratis prøvedag eller ett uforpliktende tilbud. Vårt team kan rådgi deg på beste løsning og lokasjon i henhold til ditt behov.

Kontakt oss

Brynsalléen 4
0667 Oslo, Norge

Fyll ut skjemaet
* Obligatoriske felt