Ta kontakt TEL. +47 400 00 274

Valle Wood

Innspurten 13C, 0663 Oslo
INC. Valle Wood er for deg som vil ha en fleksibel og unik arbeidsplass med fokus på natur og norske tradisjoner. Her får du et utadrettet servicetilbud og verdi for hver kvadratmeter. Valle Wood kan by på fleksible kontorplasser, et fremtidsrettet møtesenter, i tillegg til restaurant Trewerket, som også kan benyttes som et idyllisk selskapslokale.

Fasiliteter

På Valle utvikler Union en ny og pulserende kontordestinasjon, med miljø for øyet og aktivitet hele døgnet. Valle Wood er selve hjertet på Valle, og skiller seg tydelig ut fra da de andre byggene i området som Norges største næringsbygg i massivtre. Her finner du et utadrettet servicekonsept som rommer INC. sine fleksible kontor og møteromsenter, kaffebar, personalresturant og restaurant Trewerket. Hos INC. får du lyse og romslige kontor, møterom med alle fasiliteter, flotte fellesareal med telefonbåser og kjøkken med kaffe og te inkludert. Bygget er miljøsertifisert (BREEAM Excellent), og bruker 40 % mindre energi enn tradisjonelle kontorbygg. Bygget har parkering, sykkelparkering, garderober og dusjfasiliteter. Dette er et unikt bygg, i hjertet av et område som er i stor utvikling.
Sykkelparkering
Møterom
Dusj
Cafe
Event & konferanse
Stillerom
Utendørsområde
Parkering
Restaurant
Treningsfasiliteter
Garderober
Personalrestaurant

Beliggenhet

Valle ligger lett tilgjengelig noen får minutters gange fra Helsfyr og Fyrstikktorget. Helsfyr er et knutepunkt for kollektivtrafikk, med god forbindelse med buss og bare 7 minutter fra Oslo S med T-bane. Valle og Helsfyr er lett tilgengelig med bil og god har gode med parkeringsmuligheter.

Hvorfor Valle Wood?

INC. Valle Wood er for deg som vil ha en unik arbeidsplass med fokus på natur og norske tradisjoner, med fleksibilitet og godt servicetilbud og verdi for hver kvadratmeter. Hos INC. får du lyse og romslige kontor, møterom med alle fasiliteter, flotte fellesareal med telefonbåser, kjøkken med kaffe og te inkludert. Vi har kontorene som vokser i takt med ditt selskap, og et ekstra møterom, kontor eller en arbeidsplass når du trenger det. Vårt mål er å gjøre den nye arbeidshverdagen så fleksibel og sømløs som mulig, så du kan fokusere på din bedrift.

INC. Full Flex. Full service.

Forespørsel
Har du spørsmål eller ønsker du en tur innom på en av våre lokasjoner? Ikke nøl med å ta kontakt, enten du vil ha en visning, en gratis prøvedag eller ett uforpliktende tilbud. Vårt team kan rådgi deg på beste løsning og lokasjon i henhold til ditt behov.