Ta kontakt TEL. +47 400 00 274
Åpner snart

KA10

Karenslyst Allé 10, 0278 Oslo
Velkommen til INC. Skøyen, vår nye satsning og signaturbygg designet for den nye og fleksible arbeidshverdagen! INC. Skøyen er for deg som vil ha nyoppussede lokaler og en unik arbeidsplass utformet for å forbedre din opplevelse. Denne dynamiske lokasjonen plassert i hjertet av Skøyen omdefinerer kontoret, er for deg som ønsker hotellfølelsen i hverdagen.
Kontor
Cowork
Møterom

Fasiliteter

Det unike og fredede bygget, som fra gammelt av het Jernstøperiet, er en av de virkelige Juvelene på Skøyen med de pittoreske fasadene fra 1920-tallet. Hjertet i bygget er vår resepsjon, kafé og vinbar, med tilhørende unikt designede fellesareal tilrettelagt for samhandling og inspirasjon, fra ett uformelt møte til større samlinger og events. Her er alt av topp standarard og designed for å imøtekomme dine behov for fleksibilitet. Hos Hos INC. får du lyse og romslige kontor, møterom med alle fasiliteter, flotte fellesareal med telefonbåser og kjøkken med kaffe og te inkludert. Her får du parkering, sykkelparkering, garderobe og dusjfasiliteter, og tilgang på flere kantiner med ett variert tilbud. Dette er en arbeidsplass du gleder deg til å besøke!
Møterom
Stillerom
Resepsjon
Personalrestaurant
Event & konferanse
Parkering
Sykkelparkering
Garderober
Dusj
Utendørsområde
Cafe

Hvorfor KA10?

INC. Skøyen er for deg som vil ha en toppmoderne, unikt designet og sosial arbeidsplass som omdefinerer kontoret og måten vi jobber på. Gjennom å sette de ansatte, fleksibilitet og serviceopplevelse i fokus, tilrettelegger vi for den nye og hybride arbeidshverdagen. Hos INC. får du lyse og romslige kontor, møterom med alle fasiliteter, flotte fellesareal med telefonbåser, og kjøkken med kaffe og te inkludert. Vi har kontorene som vokser i takt med ditt selskap, og ett ekstra møterom, kontor eller en arbeidsplass når du trenger det. Vårt mål er å gjøre den nye arbeidshverdagen så sømløs som mulig, så du kan fokusere på din bedrift. INC. Full Flex. Full service.

Beliggenhet

Skøyen er det området på vestkanten av Oslo som har hatt størst utvikling de siste tiårene, og her finner du ett yrende bygulv med treningstilbud, butikker, restauranter og ett komplett servicetilbud. Midt i hjertet av denne pulserende bydelen ligger INC. Skøyen, med kort avstand til Skøyen stasjon, som er ett knutepunkt for tog, buss og trikk. Lokasjonen er lett tilgjengelig for deg som trenger bil i hverdagen, med god kapasitet for parkering.

Forespørsel
Har du spørsmål eller ønsker du en tur innom på en av våre lokasjoner? Ikke nøl med å ta kontakt, enten du vil ha en visning, en gratis prøvedag eller ett uforpliktende tilbud. Vårt team kan rådgi deg på beste løsning og lokasjon i henhold til ditt behov.

Kontakt oss

Brynsalléen 4
0667 Oslo, Norge

Fyll ut skjemaet
* Obligatoriske felt