Ta kontakt TEL. +47 400 00 274

Spor X

Dr. Hansteins gate 13, 3044 Drammen
INC. Spor X er for deg som vil ha moderne og fleksible kontor med fokus på mennesker og miljø. Her får du innovative, bærekraftige løsninger som legger grunnlaget for et utviklende og kreativt næringsliv. Spor X kan også tilby et av byens flotteste møtesentre, i tillegg til et supert selskapslokale.
Kontor
Møterom
Cowork
Eventlokaler

Fasiliteter

Midt i Drammen, nær elven og sentralt ved togstasjonen ligger Spor X, et bygg der både mennesker og miljø er i fokus. Dette er et bygg med en tydelig miljøprofil og en lett tilgjengelig arbeidsplass ¬– en hub, hvor innovative løsninger, bærekraftig utførelse og godt inneklima legger grunnlaget for utviklende og kreativt næringsliv. På Spor X finner du resepsjon, café, møteromsenter, fleksible kontor, personalrestaurant, treningsrom og garderober, sykkelparkering og takterrasse med fantastisk utsikt. Hos INC. får du lyse og romslige kontor, møterom med alle fasiliteter og flotte fellesareal med kjøkken.
Møterom
Sykkelparkering
Dusj
Cafe
Resepsjon
Utendørsområde
Parkering
Treningsfasiliteter
Garderober
Personalrestaurant
Event & konferanse

Beliggenhet

Spor X ligger sentralt plasser i Drammen, rett ved togstasjon og med gode bussforbindelser. Her er det parkering tilgjengelig, og bygget har sykkelparkering med garderobe og dusjfasiliteter.

Hvorfor Spor X?

Spor X er for deg som vil ha moderne og fleksible kontor med fokus på mennesker og miljø. Hos INC. får du lyse og romslige kontor, møterom med alle fasiliteter, flotte fellesareal med telefonbåser og kjøkken. Vi har kontorene som vokser i takt med ditt selskap, og ett ekstra møterom, kontor eller en arbeidsplass når du trenger det. Vårt mål er å gjøre den nye arbeidshverdagen så fleksibel og sømløs som mulig, så du kan fokusere på din bedrift.

INC. Full Flex. Full service.

Forespørsel
Har du spørsmål eller ønsker du en tur innom på en av våre lokasjoner? Ikke nøl med å ta kontakt, enten du vil ha en visning, en gratis prøvedag eller ett uforpliktende tilbud. Vårt team kan rådgi deg på beste løsning og lokasjon i henhold til ditt behov.

Kontakt oss

Brynsalléen 4
0667 Oslo, Norge

Fyll ut skjemaet
* Obligatoriske felt